Політика конфіденційності


Прийнята: 3 липня 2020 року
Оновлена: 3 липня 2020 року



Вітаємо, це Anastasia Vladychynska Consulting!



Вступні положення

Нами розпочата Революція Сервісу в Україні і в усьому світі. Анастасія Владичинська - єдиний сертифікований консультант з побудови системи сервісу в Східній Європі за методологією DiJuliusGroup. Ми створюємо сервіс для компаній майбутнього та включаємо сервісне мислення.


Ця Політика конфіденційності розроблена для пояснення процесу збору, використання, обміну, передачі та захисту Ваших Персональних даних під час користуванням Нашим Сайтом.


Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику конфіденційності перед тим, як користуватися Сайтом. Ми розробили текст Політики конфіденційності простим і зручним для Вашого читання.


Якщо Ви не погоджуєтесь і не приймаєте всі умови Політики конфіденційності, Вам слід припинити будь-який доступ та використання Нашого Сайту. Якщо Ви використовуєте Сайт від імені юридичної особи (наприклад, вашого роботодавця), Ми вважаємо, що Ви є уповноваженою особою такої фізичної або юридичної особи для прийняття цієї Політики конфіденційності від імені такої особи.


Користувачі мають доступ та можуть зберегти цю Політику конфіденційності у будь-який час. Політика конфіденційності є постійно загальнодоступною на Сайті, Ми можемо періодично її оновлювати. Надаючи будь-яку інформацію про себе, а також, отримуючи доступ та користуючись Сайтом, Ви підтверджуєте та погоджуєтесь з тим, що прочитали, повністю приймаєте та дотримуєтесь цієї Політики конфіденційності.


У випадку, якщо у Вас виникнуть питання щодо умов, які містить ця Політика конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з Нами електронною поштою: welcome@vladychynska.com.


Ми відповімо на Ваше запитання протягом 30 (тридцяти) днів, проте Ми завжди намагаємось відповісти якнайшвидше. Не соромтеся звертатися до Нас у будь-який зручний для Вас час із будь-яких питань.


ТЕРМІНИ


У цій Політиці конфіденційності Ми використовуємо наступні терміни:


Anastasia Vladychynska Consulting - ФОП Анастасія Владичинська (дата запису: 15.09.2014 та номер запису в ЄДР: 2 415 000 0000 06595), місцезнаходження: вул. Насипна 7, квартира 7, місто Львів, Україна, 79019, що зареєстрована за законодавством України (надалі - "Компанія", "Сайт", "Ми" або "Наш").


Сайт / Веб-сайт - веб-сайт https://vladychynska.com/, весь його контент та наявні посилання.


Контролер Персональных даних, Власник - компанія, Anastasia Vladychynska Consulting, що визначає цілі та засоби обробки Персональних даних. Контактна електронна пошта: welcome@vladychynska.com.


Обробник даних
- фізична або юридична особа, яка обробляє Персональні дані від імені Контролера, зазначеного у цій Політиці конфіденційності.


Європейський Союз, "ЄС" - якщо інше не зазначено, всі посилання, що містяться у цьому документі до Європейського Союзу означають всі дійсні країни-члени Європейського Союзу та Європейського економічного простору.


Користувач, Ви, Суб'єкт Персональних даних - особа, яка використовує цей Сайт і є Суб'єктом Персональних даних, якщо не передбачено інше.


Персональні дані - будь-яка інформація, що безпосередньо, опосередковано або будь-яким чином пов'язана з іншою інформацією, враховуючи персональний ідентифікаційний номер, що дозволяє ідентифікувати фізичну особу.


Послуги
- послуги, що надає Компанія, враховуючи Наш Сайт, а також бізнес-консультації, курси та консалтингові послуги.


Автоматично зібрана інформація
- інформація, зібрана автоматично за допомогою інструментів, що підключені до цього Сайту (або сторонніх сервісів, що використовуються на цьому Сайті) ("Дані про користування").


Інформація
- Персональні дані та Автоматично зібрана інформація разом.


  1. Яку інформацію Ми збираємо і чому


1.1. Персональні дані, які Ви надаєте Нам


Коли Ви бажаєте зв'язатися з Нами через Сайт, Ви надаєте нам наступну інформацію:

  • Ваше ім'я;

  • електронну адресу;

  • номер телефону.


Для реєстрації на онлайн-курс Ви також можете зазначити назву своєї компанії або додати посилання на сайт Вашої компанії.


Ми також можемо збирати додаткову інформацію, яка може бути віднесена до Персональних даних, коли про це зазначено в місці збору такої інформації або згідно з Вашою згодою, а також коли Ви контактуєте з нами через Ваші особисті сторінки чи сторінки Вашої компанії, використовуючи посилання на Наші сторінки в мережах Facebook, Instagram та YouTube.

Це також стосується випадків, коли Ви телефонуєте за номером, що розміщений у верхньому футері Нашого Сайту.


1.2. Чому Ми збираємо Ваші Персональні дані



Ми збираємо Персональні дані з багатьох причин, в тому числі для покращення Вашого досвіду користування Сайтом та надання відповідей на Ваші запити. Ми збираємо Ваші Персональні дані з таких причин:

1. Надання підтримки Користувачам. Ми завжди прагнемо надавати Послуги якнайкраще, тому забезпечуємо технічну підтримку Користувачам, щоб оновлювати, підтримувати, захищати, виправляти помилки, а також створювати нові функції, гарантувати безпеку та здійснювати аналіз роботи Нашого Сайту.

2. Для надання відповідей на Ваші запити. Якщо Ви заповнюєте форму зворотнього зв'язку або звертаєтесь до Нас через електронну пошту, Ми використовуватимемо Персональні дані, які Ви надали, щоб зв'язатися з Вами стосовно Вашого запиту (наприклад, якщо Ви надали інформацію онлайн або електронною поштою, Ми будемо використовувати її як частину процесу розгляду запитів, відповідно до цієї Політики конфіденційності). Якщо Ми отримали Ваш запит, Ми зв'яжемось з Вами протягом 24 годин електронною поштою та/або зателефонуємо Вам.

3. З міркувань безпеки та запобігання шахрайству: запобігання та виявлення шахрайства, несанкціонованої діяльності та доступу до інформації, а також інших зловживань.

4. Для маркетингової аналітики. Ми можемо додати Ваші Персональні дані, отримані Сайтом до Нашої CRM системи, щоб детальніше дізнатися про профіль Нашого клієнта та надсилати на Вашу електронну пошту важливі новини, пропозиції та інші корисні повідомлення, пов'язані з наданням Послуг.

5. З метою дотримання юридичних зобов'язань. Ми можемо розголошувати Інформацію у відповідь на судові позови, ухвали суду та/або інші законні запити органів державної влади та/або правоохоронних органів, в тому числі на виконання вимог щодо розкриття інформації, що стосується національної безпеки чи правоохоронних органів.

6. Для формування статистичних даних. Ми використовуємо статистичні дані для проведення аналізу за участю Наших працівників або третіх сторін.

1.3. Автоматично зібрана інформація



Окрім Персональних даних, Ми збираємо у сукупності певну інформацію про Вас автоматичним способом.



Ми використовуємо cookie-файли, локальні об'єкти зберігання та інші технології відстеження, щоб автоматично отримувати інформацію, коли Користувачі користуються Послугами, а також відвідують Наш Сайт. Ви можете відмовитися від збору даних за допомогою cookie-файлів, змінивши налаштування свого веб-браузера, щоб не приймати такі файли cookie, налаштувавши перегляд в анонімному режимі або не користуючись Нашим Сайтом.



Ми збираємо:

- IP-адреса;

- дані операційної системи;

- доменне ім'я;

- статистичну інформація про Ваш обліковий запис Gmail та інші соціальні мережі;

- тип пристрою (пристроїв), які використовуються для доступу до Сайту;

- веб-браузери, що використовуються для доступу до Сайту;

- інформація щодо геолокації;

- час, коли Ви відкриваєте та закриваєте Сайт;

- помилки, які можуть виникнути під час Вашого користування Сайтом.



1.4. Як ми використовуємо Автоматично зібрану інформацію

1) Аналітика та вдосконалення

Щоб краще зрозуміти, як Користувачі отримують доступ до Сайту та з інших, в тому числі аналітичних цілей, таких як: оцінка та вдосконалення Наших Послуг та покращення сервісу та функцій. Також, щоб повідомляти Вам про акції, майбутні події та новини, що стосуються Наших Послуг.


Ми можемо використовувати Автоматично зібрану інформацію, окрім іншого, щоб допомогти діагностувати проблеми з Сайтом, проаналізувати тенденції та вирішити помилки. Ми збираємо такі дані щоразу, коли Ви використовуєте Сайт за допомогою файлів cookie та аналітичних сервісів, таких як Google Analytics та інших технологій відстеження. \

2) Для захисту Наших законних прав

Для захисту Сайту та виявлення шахрайства або інших зловживань. З метою запобігання або вжиття заходів щодо протиправної діяльності, підозр у шахрайстві, ситуацій, пов'язаних з потенційною загрозою безпеці чи законним правам будь-якого Користувача чи третьої сторони, або порушення цієї Політики конфіденційності.


2. Як Ми обробляємо Ваші Персональні дані


Автоматично зібрані дані та Персональні дані обробляються в операційних офісах Власника та в будь-яких інших місцях, де розташовані сторони, що беруть участь в обробці.


Залежно від місцезнаходження Користувача, збір та обробка Інформації може передбачати перенесення Персональних даних Користувача в іншу країну.


Якщо застосовуються більш високі стандарти захисту, Користувачі також мають право дізнатися про правові основи передачі даних та про заходи безпеки, які Власник вживає для захисту Персональних даних.


Такі розширені стандарти захисту застосовуються при обробці, що:

A. Здійснюється Власником в межах ЄС;

Б. Стосується Персональних даних Користувачів, які перебувають на території ЄС і це пов'язано із пропозицією Послуг таким Користувачам;

C. Стосується Персональних даних Користувачів, які перебувають на території США. Ви можете ознайомитися з California Consumer Privacy Act (CCPA) за посиланням https://oag.ca.gov/privacy/ccpa.


Ви маєте можливість також ознайомитися із Загальним регламентом про захист даних Європейської Комісії за посиланням: https://eur-lex.europa.eu/eli/reg/2016/679/oj.


3. Розголошення Персональних даних


Ми не продаємо Ваші Персональні дані і не передаємо з будь-якою іншою комерційною метою третім сторонам, і вживаємо всіх відповідних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення Персональних даних.


Але за потреби Ми можемо ділитися Персональними даними з такими категоріями третіх сторін:


  1. Уряд та/або контролюючі органи державної влади. Ми можемо надавати Ваші Персональні дані, коли цього вимагає чинне законодавство чи нормативно-правові акти або з метою виконання та/або захисту від юридичних вимог під час судового процесу.

  2. Наші професійні консультанти. Ми можемо передавати Персональні дані таким третім сторонам для забезпечення функціонування Сайту та для отримання IT-послуг та маркетингово-комунікаційних послуг.


Крім того, Ми можемо розкривати Персональні дані іншим третім сторонам з метою захисту Наших прав та законних інтересів та/або майна Компанії.


4. Пріоритетність безпеки


Ми застосовуємо заходи безпеки для запобігання несанкціонованого доступу до інформації, яку Ми збираємо онлайн. Однак, Ми не можемо гарантувати безпеку ваших Персональних даних. Якщо Ми помітимо, що відбувся витік Ваших Персональних даних, Ми обов'язково повідомимо Вас протягом 72 годин електронною поштою. Важливо, щоб в Нашій базі зберігалася Ваша актуальна електронна адреса.


5. Вікові обмеження


У тій мірі, наскільки це заборонено застованим чинним законодавством, Ми не допускаємо використання Нашого Сайту та/або Послуг особами молодше 16 років чи іншого віку, якщо це визначено чинним законодавством країни Вашого місцеперебування.


Якщо Ви вважаєте, що Ми могли отримати Персональні дані від неповнолітньої дитини, зв'яжіться з Нами негайно і Ми будемо вживати всі необхідні заходи для видалення такої інформації.


6. Права Користувачів


Якщо Ваші Персональні Дані збираються, зберігаються, використовуються та передаються при використанні Сайту, Ви маєте наступні права.

1) Право на запит даних, що у Нас зберігаються. Ми можемо надати Вам інформацію, яку Ми зберігаємо про Вас, а саме: Персональні дані та параметри показників Користувачів, які оптимізують релевантність питання, що система обчислює на основі даних. Ми обіцяємо зробити все можливе та обробити Ваш запит протягом 30 (тридцяти) днів. Ви можете надіслати Нам відповідний запит на електронну адресу: welcome@vladychynska.com.

2) Право на виправлення. Ви маєте право зв'язатися з Нами, щоб виправити та відкоригувати Ваші Персональні дані, якщо інформація, яку Ми зберігаємо про Вас з якихось причин є неточною або застарілою.

3) Право на видалення інформації. Ви можете запросити видалення Ваших Персональних даних. Протягом 30 (тридцяти) днів з отримання Вашого запиту про видалення інформації, Компанія видаляє всю інформацію, яку вона має про Вас. Будь ласка, зв'яжіться з нами за електронною поштою: welcome@vladychynska.com.

4) Право бути забутим.
Реалізується у випадку, якщо Ваші Персональні дані більше не потрібні для цілей, за якими їх початкового збирала або обробляла Компані.

5) Право на заперечення. Ви маєте право заперечити проти обробки Ваших Персональних даних.

6) Право на відкликання згоди. Ви також маєте право відкликати свою згоду на обробку Ваших Персональних даних в будь-який час.


7. Як довго Ми зберігаємо Персональні дані


Персональні дані підлягають обробці та збереженню протягом часу, який вимагає мета, за якої така інформація була зібрана, але не більше 3 (трьох) років з дня збору, якщо інше не випливає з цілей обробки Персональних даних. Ми також можемо зберігати інформацію менший срок, у разі припинення надання Послуг або інших причин юридичного характеру.

Ви завжди можете надати Нам запит про видалення / зміну / запитати всю інформацію, яку Ми маємо щодо Вас. Ми відповімо на Ваш запит якнайшвидше, залишаючи за собою право на його опрацювання протягом 30 (тридцяти) днів.



8. Застереження




Ми використовуємо адміністративні, технічні та фізичні заходи безпеки для захисту Ваших Персональних даних.



Однак будь-яка інформація, оприлюднена в Інтернеті, вразлива для перехоплення та неправильного використання третіми сторонами. На жаль, жодна система передачі чи зберігання даних не може гарантувати 100% безпеку. Як наслідок, хоча Ми прагнемо захистити Ваші Персональні дані, Ми не можемо забезпечити або гарантувати безпеку будь-якої інформації, яку Ви передаєте Нам. Звертаємо увагу, що Ви використовуєте Сайт та надаєте Нам інформацію на свій страх і ризик.


9. Зміна Власника інформації



Ми можемо придбати нову, продати / передати Нашу Компанію. Ваша інформація, така як: адреса електронної пошти, Ваше ім'я та інші відомості Користувачів, пов'язані з Сайтом, ймовірно, будуть також передані новому власнику. Ми маємо право продавати, привласнювати або іншим чином передавати таку інформацію під час корпоративних продажів, злиття, поглинання, банкрутства, розірвання, реорганізації, ліквідації, подібних операцій або проваджень, пов'язаних з усією Компанією або її частиною. Ми зробимо все можливе, щоб гарантувати той самий рівень безпеки, який Ми наразі забезпечуємо.



10. Внесення змін до цієї Політики конфіденційності



У міру розвитку законів та стандартів, а також Наших Послуг, Ми можемо на власний розсуд переглянути цю Політику конфіденційності та періодично оновлювати цей документ деякими змінами. Ми рекомендуємо Вам час від часу переглядати цю Політику конфіденційності, щоб бути в курсі усіх змін. Якщо Ми внесемо зміни, які суттєво змінюють Ваші права на конфіденційність, Ми надішлемо додаткове повідомлення електронною поштою. Якщо Ви не погоджуєтесь із змінами цієї Політики конфіденційності, будь ласка, повідомте про це Нас.



11. Законодавство, що застосовується



Ця Політика конфіденційності регулюється та тлумачиться відповідно до законів України, а саме Закону України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 та Регламенту ЄС від 26.04.2016 № 2016/678.



Всі суперечки, що виникають у зв'язку з цією Політикою конфіденційності, мають бути остаточно врегульовані відповідно до Правил Міжнародного комерційного арбітражного суду при Торгово-промисловій палаті України відповідно до його Регламенту. Кількість арбітрів – один. Мова, яка буде використовуватися при арбітражному розгляді, має бути англійська. Місцем проведення арбітражу є Київ.





12. Контактна інформація




Якщо у Вас є будь-які питання чи сумніви щодо Нашої Політики конфіденційності або її реалізації, або якщо Ви в будь-який час вирішите, що Ми більше не повинні зберігати Ваші Персональні дані або Ви хочете змінити порядок їх використання, будь ласка, повідомте Нас про це електронною поштою: welcome@vladychynska.com.



Ця Політика конфіденційності стосується виключно цього Сайту, якщо інше не передбачено цим документом.